Mijn naam is Carlo van den Heuvel

Van oorsprong een Brabander die in het mooie Limburg is gaan wonen. Samenwonend met m’n vriendin Dominique, en trotse vader van een tweeling, Nikki en Roos.

Ik ben destijds de opleiding begonnen met de schildersschool, aspirant gezel schilder, gezel schilder, en heb daarna de ondernemers opleiding afgerond. Heb heel veel geleerd destijds van m'n leermeester, collega, en oude vriend, een “oude vakman” die zijn vak goed verstaat, waar ik jaren mee heb samen gewerkt, en zijn kennis van het vak aan mij heeft overgedragen. Zoals hij destijds altijd zei, “verven kan iedereen, en schilderen is een vak” Gelijk heeft hij, want het schildervak verdiend z’n aandacht, en houd veel meer in dan alleen ‘verven’, maar het is een prachtig vak, met uitdagingen, en waar je veel eer van je werk uit kan halen.

 

Image

Meer dan 25 jaar in het vak

Zelf houd ik alles in de gaten, en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en veranderingen in de schildersbranche, en blijf de nodige cursussen volgen. Ik zit al inmiddels meer dan 25 jaar in het vak, maar je bent nooit te oud om te leren.

Op 5 mei, 2004 ben ik voor mezelf begonnen, van den Heuvel schilderwerken. een eenmansbedrijf, en heb nog altijd plezier in m’n werk wat ik elke dag met passie, hart en ziel kan uitvoeren. Maar ik sta er niet alleen voor, want werk samen met een vakman hier uit de regio, die ook ondernemer is, en OnderhoudNL garantie gecertificeerd is.

Orde, netheid, kwaliteit , klantgericht en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat alles goed wordt besproken, en in goed overleg gaat, en goed verloopt. We bieden een overzichtelijke offerte aan.

Het werk wat we verrichten wordt vakkundig afgeleverd zoals afgesproken, en staan achter ons geleverde werk, en de werkplek wordt elke dag netjes en schoon achter gelaten. Ook is er de mogelijkheid om een onderhoudsplan aan te bieden, want goed schilderwerk behouden, is ook onderhoud blijven plegen. Zo blijft uw schilderwerk in goede staat.

We verrichten onze werkzaamheden voor particulieren, bedrijven en VVE’s, Nieuwbouw en bestaand schilderwerk.

Image