Meer dan alleen een verflaag aanbrengen

Schilderen is meer dan alleen een verflaag aanbrengen. Schilderen is onderhoud plegen waarbij vakkennis,materiaalkennis en praktijk ervaring hand in hand gaan.

 

Image

Buitenschilderwerk

Schilderen is meer dan alleen een verflaag aanbrengen. Schilderen is onderhoud plegen waarbij vakkennis,materiaalkennis en praktijk ervaring hand in hand gaan. Goed buitenschilderwerk begint dan ook met de juiste voorbereidingen die gericht zijn op het duurzaam in stand houden van de ondergrond, dit noemt men houtconditionering. Houtconditionering is voor van den Heuvel Schilderwerken meer regel dan uitzondering. Hierbij beperk ik mij niet alleen tot het repareren van houtschades, maar worden veelal door het nemen van preventieve maatregelen ernstige gebreken aan houten gevelelementen voorkomen. Verreweg een groot deel van de schildersarbeid gaat verscholen onder de nieuwe lagen verf. Maar een perfecte voorbereiding is essentieel voor het realiseren van een duurzaam en stralend eindresultaat van het schilderwerk.

Ook voor het behandelen en texen van buitengevels bent u bij ons aan het goede adres, met het juiste advies , behandeling , en de professionele producten die ervoor geschikt zijn, zorgen we ervoor dat het leidt tot een goed eindresultaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Image
Image

Binnenschilderwerk

Het schilderwerk binnen geeft vaak een extra dimensie aan het interieur van uw woonhuis. Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleuren op wanden , plafonds, deur / en raamkozijnen om tot een esthetisch verantwoord geheel te komen dat aan u wensen en wooncomfort bijdraagt. Binnenschilderwerk draagt niet alleen bij aan u wooncomfort maar ook aan het behoud van uw buitenschilderwerk. Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en  kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten. Het vochttransport vindt altijd van warm naar koud plaats. Daarom verlengt goed onderhouden binnenschilderwerk de duurzaamheid van het buitenschilderwerk.

In de wet is vastgesteld dat bij binnenschilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven mag worden gewerkt. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer. Daardoor ruik je de verf nauwelijks. Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes snel weer in gebruik wil nemen

Spuitwerk

Bij ons kunt u ook terecht voor het spuiten van latex voor wanden en plafonds. Maar ook voor het spuiten van lakken, zoals bijvoorbeeld balkenplafonds, deuren, kozijnen, trappen, radiatoren, luiken en vensters, etc. In bewoonde situatie is spuiten mogelijk , afhankelijk van de omstandigheden van de werkomgeving. 

 

Image